Stichting Thuis 
 

Donaties & Giften

De doelgroep van de stichting zijn gezinnen, dierbare naasten van en met de veteraan of hulpverlener van een van de hoog risico beroepen. Waar psychisch en of lichamelijk letsel is opgelopen of waarvan de dierbare niet meer onder ons is. Deze doelgroep doorloopt een moeilijk en zwaar proces in het leven waarin vaak het overzicht en structuur gedeeltelijk of geheel verdwenen is. 

Stichting Thuis is er voor deze bijzondere gezinnen en dierbare naasten. Om hun te ondersteunen, evt. te begeleiden en motiveren om het doel in het leven terug te vinden. 

Maar ook de gezinnen en dierbare naasten waarvan de veteraan of hulp verlener geen psychisch en of lichamelijk letsel heeft opgelopen staan wij bij om ook hun de erkenning en waardering te geven die zij verdienen. Want leven met een militair/veteraan of hulpverlener vraagt enorm veel van het thuisfront.

Om mooie, creatieve & verbindende momenten te kunnen gaan organiseren voor het thuisfront de dierbare naasten van en met de militair/veteraan of hulpverlener zijn wij afhankelijk van donaties en of giften. Dus word donateur en steun deze bijzondere doelgroep dit kan en mag geheel anoniem. 

Wilt u een donatie doen dan kan dat via de volgende gegevens: 

IBAN NL54 RBRB 8841 6637 15 t.n.v Stichting Thuis

Heeft u een onderneming en wilt u ons ondersteunen en u logo op onze website neem vooral contact met ons team op via onderstaande knop .(o.v.v. ondersteuning met onderneming)

Contact


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn