Stichting Thuis 
 

Het bestuur


Het bestuur van stichting Thuis zijn Danyella, Sijmen & Melvin thuisfront & veteraan die samen de krachten hebben gebundeld om samen vanuit het hart daar te staan waar het nodig is. Daar waar de een gewoon een kop koffie wilt, waar de ander juist advies nodig heeft of een luisterend oor.
Wij als team zijn er voor elke partner, voor elk kind, ouder, broer & zus voor iedereen die dicht bij haar of zijn veteraan of hulpverlener staat. Daar waar de verbinding belangrijk is. Dit doen wij samen met vele vrijwilligers verspreid over heel Nederland.

even voorstellen

Danyella van Geffen - van Eck

Danyella van Geffen - van Eck

Functie Voorzitter

Over 32 jaar en ik ben geboren in Haarlem waarna ik ben opgegroeid in en om Alkmaar. Ik ben trotse mama van 6 kinderen en vrouw van Melvin (veteraan). In mijn vrije tijd dans ik graag en reis ik graag rond. Al wist ik voor mijn huwelijk niet veel van veteranen, kan ik middels zeggen dat mijn kennis verbreedt is, waar ik altijd zal zeggen het niet beter te weten dan', niet alles kan begrijpen, maar ik genoeg ervaring heb om inzicht te hebben in bepaalde situaties, Ik ben trots op mijzelf, op mijn gezin, op mijn veteraan! Ik heb een lange weg mogen bewandelen, maar daarvan altijd het positieve eruit kunnen halen. Zo ook hier. Stichting Thuis is voor mij dan ook een warm hart wat ik ieder toedraag. Daar waar zij zoeken naar, ik wil helpen naar het geen er altijd al was. Verbinding.

Sijmen Schouten

Sijmen Schouten

Functie Secretaris

Over 49 jaar en trotse vader van Sanne van alweer 22 jaar, en getrouwd met Elise. 1993 1e lichting luchtmobiele brigade met een uitzending naar Serbrenica. Na terug keer in de burgermaatschappij aan de slag gegaan in de horeca en tot de dag vandaag werk ik als verantwoordelijke voor alle horeca zaken op de werkvloer in Cool kunst & cultuur een theater in Heerhugowaard. Buiten mijn werk ga ik graag met de vereniging Jagers & Grenadiers op pad om te helpen op 4 & 5 mei en natuurlijk op Nederlandse veteranendag te Den haag. Ik zet mij ook in voor het VST (veteranen search team) als zij een inzet in de regio hebben. Verder vindt ik het heerlijk om met de hond naar het strand of de duinen te gaan.

Melvin van Geffen

Melvin van Geffen

Functie Penningmeester

Over Ik ben een trotse vader van 6 kinderen, super gezegende man van Danyella. Ik kom uit een militaire familie opa bij het KNIL, vader bij de Marine en nog veel meer familie met een defensie achtergrond. De keus was voor mij dan ook niet heel moeilijk, om zelf ook in 1999 de dienst in te gaan. Na 10 jaar bij de Landmacht te hebben rond gelopen, verschillende functies heb mogen bekleden en 2 uitzendingen (Kfor2 & Sfir 2/3) verder was mijn emmer vol ! Ik brak, zelf zag ik het niet wilden het niet zien want ik was sterk en onbreekbaar dacht ik... Uiteindelijk had ik het diepste dal aangetikt vanuit daar klom ik omhoog. Dit deed ik niet alleen, samen met de kracht liefde en geduld van mijn thuisfront. Nu jaren later werkzaam als ervaringsdeskundige binnen de 3e lijns gespecialiseerde GGZ, Arq Centrum 45. Ik vind het heerlijk om back to basic de natuur in te gaan (opladen) maar mooie herinneringen maken met het gezin en mijn dierbare die koester ik.


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn